Fusd Körbe Szombathelyt

A „Fusd Körbe Szombathelyt” nem verseny.
Szeretnénk lehetőséget kínálni mindenkinek egy igazi, egyedi megmérettetésre. Itt csak önmagaddal versenyzel.
Az útvonal egész évben bármikor bármikor teljesíthető, csak te döntöd el mikor futsz.

TÁV, ÚTVONAL

Táv: kb. 25 km


A táv teljesítésének kiindulópontja: Szombathely, Csónakázó tó Kenderesi út felőli parkolója ( GPS: 47°14’03.5″N 16°36’09.5″E)


Az útvonal megtekinthető: ITT

Az útvonal letölthető gpx fileban: ITT

Térkép letöltése: ITT

Útvonal utcaszintű leírása:

Csónakázó tó parkoló – Csónakázó tó ( a fitneszpark irányába) – Kárpáti Kelemen utca – Homok út – Kétrózsa köz – Középhegyi út – Erdei iskola utca – Batsányi János utca – Áprily Lajos utca – Ferenczy István utca – Nárai +Külső utca – Temesvár utca – Külső Pozsonyi utca – Körmendi út – Újvilág utca – Rumi út – Pásztor utca – Liliom utca – Csaba úti aliljáró – Csaba utca – Vásártér utca – Vépi út – Sági út – Kolozsvár utca – Puskás Tivadar utca – gyalogos vasúti átjáró – Pinkafői utca – régi vasúti töltés (kb 150m földes gyalogút) – 11-es huszár út – Farkas Károly utca – Szabadnép utca – Béke tér – Csók István utca – Tulipán utca – Hóvirág utca – jobbra Bertalanffy Miklós utca – Vízöntő utca – Muskátli utca – Ernuszt Kelemen utca – Márton Áron utca ( felfelé a dombon) – Pálos Károly utca (földút) – Kilátó utca – Kárpáti Kelemen utca – Lajta utca – Csónakázó tó (a két tó között) – Deck Bisztró – Csónakázó tó parkoló

NEVEZÉS

Nevezési díj: 3800 Ft
Nevezési díj tartalmazza: Sikeres teljesítés esetén a befutóérmet, pólót és az esetleges postaköltséget.

Nevezési felület: elérhető a menüben vagy kattints IDE

Nevezés a tervezett teljesítés előtt minimum 7 nappal, a nevezési űrlap kitöltésével és a nevezési díj átutalásával történik.
Nevezéskor minden esetben meg kell adni a tervezett teljesítés időpontját (dátum , valamint a tervezett indulási időpont).
A nevezési díjat az űrlap elküldésétől számított 48 órán belül kérjük befizetni vagy átutalni az alábbi számlaszámra:
Szombathelyi Futóklub SZSE
MKB Bank, 10104789-37065300-01005000
A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a nevező nevét és hogy „Fusd Körbe Szombathelyt”
A nevezés csak a nevezési díj beérkezésével válik érvényessé!
Az űrlapon kért adatok megadása kötelező! Az adatokat kérjük pontosan megadni a számla kiállítása, valamint a postázás és kapcsolattartás miatt.
 
Nevezés lemondása, módosítása:
Az előzetesen megadott tervezett indulási időpont előtt min. 24 órával a nevezés lemondható, az induló részére a nevezési díjból 500 Ft levonásra kerül , a maradék összeget pedig visszautaljuk.
A lemondáskor megadható egy a tervezett időponttól számított 30 napon belüli alternatív teljesítési időpont is , ebben az esetben a nevezés érvényes az új időpontra!

A TELJESÍTÉS IGAZOLÁSA

A teljesítést futóórával vagy mobilalkalmazással kell teljesíteni és rögzíteni, majd feltöltés után a teljesítést meg kell osztani és elküldeni az erre mutató linket a szombathelyifutoklubszse@gmail.com e-mail címre.
FONTOS! A teljesítés leigazolásához nem elegendő képet beküldeni, hanem a teljesítést mérő alkalmazásból kell megosztani a futást!

SZABÁLYOK

 • A táv csak a megadott kiindulási pontból indulva, a megadott útvonalon és csak a megadott irányban teljesíthető!
 • A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a táv sikeres tejesítése megfelelő fizikai és mentális felkészültséget, valamint tapasztalatot igényel. Bármely résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, a károkért a szervezők nem tartoznak felelősséggel! A szervezők részéről senki nem felügyeli az útvonalat, minden résztvevő saját felelősségére teljesíti a távot.
 • Kérjük az útvonalon a közlekedési szabályok betartását! Külön felhívjuk a figyelmet, hogy a Puskás Tivadar utca végén gyalogos vasúti átjárón át halad az útvonal, ezért fokozott figyelmet kérünk!
 • Kerékpáros, autós kísérő engedélyezett, a KRESZ betartása rájuk nézve is kötelező! Tilos a kísérővel útközben egymást váltani!
 • A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a pálya útvonalán a futókat az általuk megadott időpontban zajló teljesítés időtartama alatt az útvonalon szúrópróbaszerűen ellenőrizze.
 • A pálya útvonaláról történő letérés, ellenkező irányban futás, az útvonal lerövidítése, a kísérővel történő váltás azonnali kizárást von maga után!
 • Tilos útközben a futóóra vagy mobilalkalmazás leállítása, szüneteltetése, a teljesítési időnek tartalmaznia kell az esetleges megállásokat (bruttó idő)
 • 18 éven aluliak önállóan nem indulhatnak, csak szülői felügyelet mellett. Ebben az esetben kérjük felvenni a kapcsolatot a szervezővel a szombathelyifutoklubszse@gmail.com címen.
 • A teljesítőkről ranglista készül, mely az esemény weboldalán látható. 
 • A nevezéssel a teljesítők hozzájárulnak, hogy nevük, születési évük , valamint a teljesítés időeredménye  szerepeljen az esemény weboldalán megjelenő nyilvános listában.
 • A résztvevők kijelentik, az eseményen teljes mértékben saját felelősségükre vesznek részt, az esemény előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá az esemény területe/útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak.
 • Fotó, mozgókép: az eseményen résztvevők elfogadják, hogy az eseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetnek, ellenszolgáltatást ezért nem kérnek.
 

Befutóérmeinket az ermekegyedileg.hu tervezte és gyártotta és a Colorato Kft forgalmazza.